Phocas Introductietijd

Heb jij je al ingeschreven voor onze PHIT (Phocas IntroductieTijd)? Dit is de periode waarin jij Phocas echt gaat leren kennen. Het begint allemaal op de Kick-Off op zondag 4 september 2022. Hier ontmoet je jouw ploegje voor de komende weken en stap je samen voor het eerst de boot in. Uiteraard wordt de avond afgesloten met jouw allereerste echte Phocas feest op onze sociëteit!

De rest van de maand september worden elke week roei evenementen en feesten georganiseerd speciaal voor de nieuwste leden. De maand wordt afgesloten met het legendarische introductieweekend. Overdag wordt in een onderlinge competitie de meest PHIT-te ploeg bepaald en worden er verschillende spellen georganiseerd door onze disputen. ‘s Avonds is het tijd voor de grote finale van deze maand, de PHIT-cantus! Tot dit weekend heb je de tijd om je vrijblijvend uit te schrijven. 

Na dit weekend trainen we met de nieuwe lichting Phocanen nog hard door tot een wedstrijd eind oktober als onderdeel van de PHIT. Tijdens deze wedstrijd komt heel roeiend Nederland bij elkaar. Hierna ga je je eigen ploegje vormen om de rest van het jaar mee te trainen en andere leuke dingen te doen. 

Fijn om te weten is dat je tijdens de eerste twee maanden dus walleen maar leuke activiteiten hebt, waarbij niks moet en alles mag. 

Je kunt je per 1 juni hier aanmelden voor de aanstaande PHIT van Phocas!