Phocas Introw

Heb jij je al ingeschreven voor onze eigen Intro(w)? Dit is de periode waarin jij Phocas echt gaat leren kennen. Het begint allemaal op de Kick-Off op zondag 30 augustus. Hier ontmoet je jouw introductie ploegje en stap je samen voor het eerst de boot in, uiteraard wordt de avond afgesloten met een leuk evenement om jouw lichting te leren kennen. 

De rest van de maand september worden elke week roei evenementen en activiteiten georganiseerd speciaal voor de nieuwste leden. Fijn om te weten: tijdens deze maand met alleen maar leuke activiteiten moet niks, alles mag. Pas na de introductie zul je hoogstwaarschijnlijk besluiten echt heel graag lid wilt worden van Phocas! Dit jaar zal de exacte invulling van de Introw nog onduidelijk zijn vanwege het Coronavirus. Wel zeker is dat we alles op alles zullen zetten om, op een veilige manier volgens alle maatregelen van het RIVM, alsnog te gekke activiteiten te organiseren. 

Heb je besloten om lid te worden? Dan is er in oktober het legendarische Introwweekend. Overdag wordt in een onderlinge competitie de snelste Introw ploeg bepaald en worden er verschillende spellen georganiseerd door onze disputen. ‘s Avonds is het tijd voor de grote finale, de Introwcantus! 

 

Lente Intro(w)

Kun je niet wachten en wil je in het voorjaar al bij onze vereniging? Dan hebben wij speciaal voor jou de Lente-Introw!

De Lente-Introw begint halverwege april met een Kick-off activiteit met een vet aansluitend feest. De twee maanden die daarop volgen leer je Phocas kennen met jouw Introwploegje. Samen kun je feesten op onze wekelijkse borrels en leer je roeien van een ervaren groep coaches. De Lente-Introw wordt afgesloten met een deelname aan een van de grootste wedstrijden van Nederland. Na de zomervakantie sluit je aan tijdens de september Introw en wordt je lid van de vereniging!

Je kunt je hier aanmelden voor de aanstaande Introw van Phocas!