Phocas tijdens de Introductieweek

Ben jij (aankomend) student in Nijmegen en wil je weten wat Phocas te bieden heeft, we laten het je met alle liefde zien! Kom ons en je medestudenten leren kennen op ons waanzinnige Botenhuisphestival aan de Spiegelwaal, maak je eerste halen in een roeiboot en kom lekker kletsen met Phocanen! Ook staan we op de activiteiten van de Radboud Universiteit en de HAN voor je klaar om je alles te vertellen over de N.S.R.V.

Botenhuisphestival

Wat wij het allerbelangrijkst vinden tijdens de introweek, is om de nieuwe studenten kennis te laten maken met het echte Phocas-gevoel. Wat bedoelen we daarmee? Het enthousiasme, de blijheid en de passie voor roeien die we delen binnen onze roeivereniging. Om dit gevoel over te brengen, organiseren wij ieder jaar het welbekende Botenhuisphestival! Dit jaar is het een extra bijzondere editie, het is de allereerste keer dat we het festival op het nieuwe botenhuis aan de Spiegelwaal organiseren: Het Bastion! Dit is iets wat de introgroepen absoluut niet over kunnen slaan!  Het Botenhuisphestival is een week lang genieten van al het moois dat Phocas te bieden heeft. Introlopers krijgen de kans in een roeiboot te stappen, dan kunnen ze hun eiwitten aanvullen met onze zelfgekookte maaltijden om tot slot met de voetjes van de vloer te gaan op de dansvloer. De hele dag staan we klaar met bier/fris/wijn en ‘s middags verzorgen we een lekkere lunch. Onze eigen DJ’s draaien de lekkerste plaatjes, er zijn Phocanen om je alles over Phocas te vertellen en ‘s avonds wordt het een echt feestje aan de Spiegelwaal. Het Botenhuisphestival duurt van maandag tot en met vrijdag (21-25 augustus), we beginnen iedere dag om 10:00 uur en we gaan door tot ‘s avonds laat! Zorg dus vooral dat je de tijd neemt voor het bezoek aan Phocas, want er valt de hele dag veel te beleven. Als je het ons vraagt is het dé leukste plek om te vertoeven tijdens de introductie! Aanmelden kan per introgroepje of per hele vereniging, door te mailen naar: secretarisintroductie@nsrvphocas.nl.  Meld je snel aan want: VOL = VOL!

Eetacties

Liefde gaat door de maag en voor actieve sporters is een goede bodem natuurlijk onmisbaar! Daarom verzorgen we van maandag tot en met vrijdag iedere dag een lekkere, gezonde, zelfgemaakte (vegetarische) maaltijd. De eetacties zullen plaatsvinden bij het Bastion, wat je dus perfect kunt combineren met een dag genieten op het Botenhuisphestival. Het eten wordt geserveerd tussen 18:00 uur en 20:30 uur. Het eten zal ongeveer € 6,-  euro per persoon kosten. Om rijen bij de kassa te voorkomen werken we met een volledige aanbetaling vooraf, zodat je op het Botenhuisphestival lekker snel je bordje eten te pakken hebt! Om je aan te melden, mail je naar secretarisintroductie@nsrvphocas.nl. Ook voor vragen mag je ons altijd benaderen! Meld je ook hier snel aan want: VOL = VOL!

Feesten

Phocas is niet alleen de grootste sportvereniging van Nijmegen, maar we zijn meer dan dat! Naast het roeien houden we van een feestje en vind je ons geregeld op de dansvloer! Vanaf deze zomer is onze sociëteit gevestigd op het Bastion, waar we iedere week samen feesten! Hiervoor was de sociëteit de Villa van Schaeck, wat praktisch naast station Nijmegen ligt. Om een beeld te schetsen van de vette feesten die wij geven, organiseren wij in de introductieweek een OPEN FEEST op de Villa van Schaeck! Het feest is op donderdag 23 augustus, begint om 22:00 uur en zal duren tot ergens in de late uurtjes. Aanmelden hoeft niet, maar wees er op tijd bij, want vol = vol. Naast de bovenstaande drie activiteiten zullen wij als N.S.R.V. Phocas ook aanwezig zijn op de sportdagen en de introductiemarkt van zowel de HAN als de RU. Je zal ons dus vast en zeker ergens tegenkomen!
©Juliëtte Breusekers
https://www.mpi.nl/doemee