Phocas tijdens de Introductieweek

Ja! zelfs in deze gekke tijden halen wij bij Phocas alles uit onze studententijd. Phocas organiseert ook dit jaar vette evenementen tijdens de introductieweek om de nieuwe studenten te leren kennen. Ben jij intro loper, intro ouder of al student met interesse? Kom langs bij Phocas en ontdek wat onze vereniging jou allemaal te bieden heeft! Je kunt ons vinden op alle evenementen vanuit de Radboud Universiteit en HAN. Daarnaast lanceren wij dit jaar voor het eerst het  Phocas Introductie Phestival !

Het Phocas Introductie Phestival is dé plek waar jij met jouw introductiegroepje of vrienden een heerlijke zomerdag kunt beleven. De DJ zal de hele dag de beste hitjes draaien, het (0.0%) bier zal ijskoud uit de tap stromen en de hamburgers komen vers van de grill. Dit alles terwijl je lekker in de zon aan het chillen bent, nadat je natuurlijk de boot in gestapt bent om het roeien te proberen. Hierbij zal een ervaren Phocaan je meenemen op het water en de basis van het roeien uitleggen. 

Het Phocas Introductie Phestival zal plaatsvinden van zondag 23 augustus tot woensdag 26 augustus. Meld je snel aan voor één van deze dagen om het roeien te proberen! Het Phestivalterrein bij ons botenhuis is elke dag geopend vanaf 11 uur. Het Phestival gaat door tot 22 uur ’s avonds. Het Phestival is gratis voor iedereen! 

De inschrijvingen voor het Phocas Introductie Phestival zijn open. Schrijf je in onderaan deze pagina. Let op: Vol = Vol, dus weer er snel bij! Volg ons op Instagram en Facebook onder @RoeienBijPhocas voor meer informatie over onze vereniging en de introductie!

©Juliëtte Breusekers