Club van 100

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De Club van 100 is een stichting van leden, oud leden en sympathisanten die jaarlijks €100 euro willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Phocas. Door middel van deze extra ondersteuning biedt u ons extra financiële ruimte om onze doelen te bereiken; het beoefenen van de roeisport en daarin doorgroeien. Enkele bestemmingen waar u aan kunt denken zijn: wedstrijdkleding, de Traianus Regatta, trainingskampen, de jaarlijkse introductie, etc. Heeft u zelf ideeën of wensen over de bestemming van uw schenking? Laat het ons weten!

 

Wat bieden wij aan de leden van de Club van 100? 

Als Club van 100 lid bent u van harte welkom op onze eigen georganiseerde roeiwedstrijd: de Traianus Regatta. Op deze dag organiseren wij een borrel exclusief voor de leden van de Club van 100. Daarnaast zal uw naam als schenker en lid van de Club van 100 vermeld worden op het Club van 100-bord. Deze heeft een mooie plek op het huidige botenhuis en zal ook in het nieuwe botenhuis een mooie plek krijgen. Indien u kiest voor een periodieke schenking gedurende minimaal 5 jaar, is het volledige bedrag zonder drempel fiscaal aftrekbaar. Hierdoor kunt u tot wel 52% terugkrijgen via de fiscus. 
Hoe word ik lid van de Club van 100?   U wordt lid van de Club van 100 middels het invullen en versturen van enkele formulieren naar extern@nsrvphocas.nl. Hierbij heeft u keuze uit de volgende opties:
  • Eenmalige schenking Voor een eenmalige schenking dient u een machtigingsformulier in te vullen. U kunt dit formulier online invullen, deze kan ook op papier aan u verstrekt worden.
  • Periodieke schenking (< 5 jaar) Bij een periodieke schenking voor minder dan 5 jaar heeft u de optie om de schenking jaarlijks over te maken of door de penningmeester te laten incasseren. Indien u ervoor kiest om de schenking zelf over te maken, dient u het formulier Overeenkomst periodieke gift in geld ingevuld te versturen naar extern@nsrvphocas.nl. Indien u de schenking middels een automatische incasso wilt laten afschrijven, dient u het machtigingsformulier in te vullen. U kunt dit formulier online invullen, deze kan ook op papier aan u verstrekt worden.
  • Periodieke schenking (> 5 jaar) Bij een periodieke schenking voor meer dan 5 jaar dient u het formulier Overeenkomst periodieke gift in geld van de Belastingdienst in te vullen. Indien u de schenking middels een automatische incasso wilt laten afschrijven dient u het formulier Overeenkomst periodieke gift in geld in te vullen.
Heeft u nog vragen omtrent het lidmaatschap of andere zaken? Wij zijn te bereiken via extern@nsrvphocas.nl o.v.v. ‘Club van 100’ of via 024-3241691. Wij hopen snel kennis met u te mogen maken!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]