Samenwerkingsmogelijkheden

Wie zijn wij?

Met ruim 600 leden zijn wij de grootste sportvereniging van Nijmegen. Sinds 1 mei 1947 bouwt Phocas aan zijn bestaansgeschiedenis hier in Nijmegen. Onze diverse leden spannen zich in voor het roeien op recreatief maar ook op topsport niveau. Naast roeien zijn er veel mogelijkheden op het gebieden van organisatorisch werk met de 30 commissies die Phocas rijk is. Met al deze mogelijkheden biedt Phocas veel kansen om jezelf te breed ontwikkelen in je studententijd. 

Ambitie

Phocas is rijk aan ambitieuze leden die de vereniging keer op keer weer hogerop brengen. 
Lees meer

Toegankelijkheid

Onze 680 leden komen allemaal vanaf andere studies en achtergronden. Voor al deze verschillende studenten is een plekje te vinden binnen de vereniging. 
Lees meer

Ontwikkeling

Phocas biedt veel mogelijkheden aan leden om zich maximaal te ontwikkelen. 
Lees meer

Ambitie

Phocanen staan bekend om de grote hoeveelheid ambitie die zij hebben. Wij streven naar deze ambitie door, bijvoorbeeld, het professionaliseren van onze wedstrijd sectie en het uitbreiden en verbeteren van onze eigen roeiwedstrijd, de VIQTOR DAVIS Traianus Regatta. Het typeert Phocas om constant te blijven kijken naar verbeteringen binnen onze structuur en bovendien het met een kritische blik te benaderen.

Toegankelijkheid

Phocas biedt veel mogelijkheden voor de brede interesses van Phocanen. Op gebieden zoals IT, sponsoring en koken biedt Phocas diverse commissies aan waar Phocanen de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen. Met maar liefst 680 leden zijn wij een toegankelijke vereniging waarin iedereen de kans krijgt aangeboden om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met Phocanen die al veel voor de vereniging hebben betekend en met Phocanen die fris beginnen en nog veel kunnen leren. Toegankelijkheid ligt ook op het gebied van roeien. Voor elke Phocaan is er de mogelijkheid om te roeien op wat voor niveau gewenst is. Maar voor de echte fanatieke roeiers zijn er veel doorstroommogelijkheden naar het echte wedstrijdroeien. Hier krijgen Phocanen de kans om zich samen met andere fanatieke sporters te ontwikkelen naar echte topsporters. 

Ontwikkeling

Ontwikkeling staat centraal binnen Phocas. Al vanaf het eerste jaar biedt Phocas veel mogelijkheden aan Phocanen. Al gaat het om ontwikkelingen in commissies of ontwikkeling op het gebied van roeien, voor iedereen is er iets wat past! Dit is tevens ook het mooie aan Phocas; iedereen krijgt zijn kans om zijn plek te vinden binnen de vereniging en hier ook echt in uit te groeien.

Wat bieden wij?

Voor u zijn er al verschillende soorten bedrijven een goedwerkende samenwerking aangegaan met Phocas. Wij, als commissie extern, biedt voor elke partner een samenwerking op maat aan. Dit houdt in dat wij op basis van een kennismakingsgesprek met een gepast voorstel zullen komen voor onze samenwerking. 

Exposure

Als partner kunnen wij u veel mogelijkheden aanbieden op het gebied van exposure. Dit kan onder andere tijdens de introductie week of onze eigen roeiwedstrijd; de VIQTOR DAVIS Traianus Regatta. 
Lees meer

Recruitment

Onze 680 leden komen allemaal vanaf verschillende studies. Dit biedt veel kennis op allerlei gebieden. 
Lees meer

Maatschappelijke bijdrage

Phocas streeft elk jaar naar een vorm van maatschappelijke bijdrage. Dit komt voornamelijk tot stand in onze eigen georganiseerde goede doelenweek. 
Lees meer

Exposure

Wij kunnen u als partner veel mogelijkheden aanbieden op het gebied van exposure. Deze exposure zal gaan rond alle Nederlandse studentenroeiers. Uw naam kan worden gedragen op onze wedstrijdtenues die op alle wedstrijden worden gedragen door heel Nederland. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor onze social media, met ruim 1200 volgers op instagram heeft Phocas een groot draagvlak. Als Phocas zijn wij zichtbaar op de volgende evenementen:

  • Jaarlijks in april organiseert Phocas haar eigen roeiwedstrijd genaamd de ‘VIQTOR DAVIS Traianus Regatta’. Heel roeiend Nederland zal afreizen naar Nijmegen om deel te nemen aan onze wedstrijd. Op deze wedstrijd zijn er veel mogelijkheden voor exposure, hier kunt u denken aan een banner, toegang tot de social media of bedrukking van de shirts die 200 van onze leden zullen dragen.
  • De Radboud Universiteit organiseert elk jaar weer een introductieweek voor alle nieuwe studenten die hun komende jaren in Nijmegen zullen doorbrengen. Tijdens deze introductieweek is Phocas aanzienlijk aanwezig. Door middel van organiseren van open roeidagen, eetacties en feesten is Phocas zichtbaar op verschillende gebieden voor elke student. Ook tijdens deze week kunnen wij veel mogelijkheden bieden op het gebied van exposure.
  • Phocas levert elk jaar een maatschappelijke bijdrage door middel van het organiseren van een goede doelen week. Deze week staat elk jaar in teken van een ander goed doel. Het jaar 2020 zal in teken staan van ‘rowing without limits’. De PR commissie organiseert een week lang diverse soorten acties zoals een veiling, eetactie of een open roeidag om geld op te halen voor het goede doel. Als partner van Phocas kunt u deze week ondersteunen en kunnen wij u zichtbaar maken al partner van de acties, exposure op social media en posters/banners tijdens de week zelf.
  • Phocas neemt altijd deel aan de Batavierenrace. De batavierenrace is ‘s werelds grootste estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Jaarlijks nemen er ongeveer 8500 deel aan deze wedstrijd, Phocas stelt ook aanhoudend een team samen.

 

Recruitment

Phocas bestaat uit veel diverse leden die allen deelnemen aan verschillende soorten studies: u heeft dus te maken met een pool van veel studenten met allen een ander soort studie die zich samen inzetten voor Phocas. In combinatie met de ervaring die phocanen meekrijgen van phocas zijn dit de ideale toekomstige werknemers. Om phocanen alvast te laten proeven hoe de toekomst eruit kan zien wordt er jaarlijks een carrièredag georganiseerd. Deze carrièredag heeft als doel studenten en bedrijven dichter naar elkaar te brengen en de overgang van studeren naar werkenden zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

 

Maatschappelijke bijdrage

Phocas levert elk jaar een maatschappelijke bijdrage door middel van het organiseren van een goede doelen week. Deze week staat elk jaar in teken van een ander goed doel. Het jaar 2020 zal in teken staan van ‘rowing without limits’. De PR commissie organiseert een week lang diverse soorten acties zoals een veiling, eetactie of een open roeidag om geld op te halen voor het goede doel. Als partner van Phocas kunt u deze week ondersteunen en kunnen wij u zichtbaar maken al partner van de acties, exposure op social media en posters/banners tijdens de week zelf.