Huidige Partners

Northwave Cyber Security

Northwave Cyber Security is de hoofdsponsor van Phocas. Northwave helpt organisaties informatiebeveiligingsbeleid te formuleren, vorm te geven en te onderhouden. Als hoofdsponsor van Phocas draagt zij op alle facetten bij aan Phocas om het roeien maximaal te bevorderen. Lees hier meer over Northwave.

 

Bol Adviseurs

Sinds 2016 werkt Phocas samen met Bol Adviseurs. De accountants en fiscalisten van Bol Adviseurs ondersteunen Phocas bij het voeren en controleren van de boekhouding. Daarnaast zijn ze een grote sponsor van Phocas. Hun logo staat daarom ook op de in Nijmegen bekende Phocas jassen.

 

 

   

   Rijschool Verkeersopleidingen Nijmegen (VON)

Sinds 2018 werkt Phocas samen met Rijschool Verkeersopleidingen Nijmegen. Phocas ontvangt jaarlijkse sponsoring voor promotie en een bedrag per lid dat bij VON een lespakket afneemt. Rijschool VON is de grootste sponsor van de introductie van Phocas, daarom staat het logo op alle shirts van onze introductie commissie en promoteams.

 

Roeigoedkoop.nl

Sinds 2016 werkt Phocas samen met Roeigoedkoop. Roeigoedkoop biedt Phocas Rowvoxen, megafoons en reparaties daarvan. Met dit geweldige materiaal kunnen onze stuurtjes en coaches hun werk optimaal uitvoeren!

 

Dressme Clothing

Sinds 2018 werkt Phocas samen met Dressme Clothing uit Nijmegen. Phocas bestelt ieder jaar de merchandise bij Dressme en laat Dressme alle ploegen- en commissiekleding bedrukken. Variërend van shirts, truien en jassen tot tassen.

 

Media Mail

Sinds 2015 werkt Phocas samen met MediaMail uit Nijmegen. MediaMail levert ieder jaar al het drukwerk van Phocas. Hieronder vallen onder andere officiële uitnodigingen, jaarlijkse ledenbladen, bladen voor externen en reglementen boekjes.

 

Fysiotherapie Bottendaal

Sinds 2015 werkt Phocas samen met Fysiotherapie Bottendaal uit Nijmegen. Veel leden hebben al kennisgemaakt met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bottendaal. Dankzij deze samenwerking is er een inloopspreekuur voor roeiers.

 


Altermedia 

Sinds 2017 werkt Phocas samen met Altermedia. Altermedia is al sinds 2000 voortrekker in indoor en outdoor advertising. Onze locaties, de Villa van Schaeck en Botenhuis de Haemel, zijn daarom ook voorzien van toiletreclame van Altermedia.

 

 


Axios Dragers

Sinds 2018 werkt Phocas samen met Axios Dragers uit Groningen. Axios Dragers biedt studenten bijzonder werk aan: kisten dragen bij uitvaarten. Het werk is erg belangrijk, leerzaam en kent hele flexibele werktijden.  

 

Aiesec

Sinds 2019 werkt Phocas samen met Aiesec Nijmegen. Aiesec heeft een groot aanbod van vrijwilligersprojecten en professionele stages voor studenten. Daarnaast biedt Aiesec een aantal gratis trainingen per jaar aan Phocas, zoals een acquisitie of sales training. 

 

 


Studio Linksvoor

Sinds 2022 werkt Phocas samen met Studio Linksvoor. Phocanen kunnen bij Studio Linksvoor evenementen aa nde slag zoals Drift Om te dansen, Mout Bierfestival en nog veel meer. Daartegenover steunt Studio Linksvoor op verschillende manier Phocas.  

 

 


Poké Perfect

Sinds 2023 werkt Phocas samen met Poké Perfect. Phocanen krijgen korting op de bowls en andere maaltijden van Poké Perfect. Verder werkt Phocas samen met het restaurant voor catering van Roeiclinics gedurende het jaar.  

 

Selbachs

Sinds 2020 werkt Phocas samen met Selbachs in Nijmegen. Selbachs is onze vaste stamkroeg aan de Lange Hezelstraat buiten onze eigen sociëteit en bied onze leden een extra plek elkaar te kunnen onmoeten. 

Sponsorkliks

Sponsorkliks is de manier Phocas te sponsoren zonder dat het geld kost. Klik op de linker banner, dan ziet u een overzicht van websites die zijn aangesloten (onder andere Bol.com, Thuisbezorgd.nl en Booking.com). Klik op de winkel waar u iets wilt bestellen en Phocas ontvangt automatisch een percentage van uw aankoop, zonder dat u iets kost.