Huidige Partners

Northwave Intelligent Security Operations

Northwave Intelligent Security Operations is de hoofdsponsor van Phocas. Northwave helpt organisaties informatiebeveiligingsbeleid te formuleren, vorm te geven en te onderhouden. Als hoofdsponsor van Phocas draagt zij op alle facetten bij aan Phocas om het roeien maximaal te bevorderen. Lees hier meer over Northwave.

 

Bol Adviseurs

Sinds 2016 werkt Phocas samen met Bol Adviseurs. De accountants en fiscalisten van Bol Adviseurs ondersteunen Phocas bij het voeren en controleren van de boekhouding. Daarnaast zijn ze een grote sponsor van Phocas. Hun logo staat daarom ook op de in Nijmegen bekende Phocas jassen.

 

 

Rabobank Rijk van Nijmegen

Sinds 2016 werkt Phocas samen met Rabobank Rijk van Nijmegen. Gedurende twee jaar faciliteert Rabobank Rijk van Nijmegen het samenwerkingstraject rond de realisatie van het watersportcentrum. Dit wordt gedaan doordat we gebruik mogen maken van hun expertise, het beschikbaar stellen van externe expertise en het beschikbaar stellen van financiële middelen voor de projectbegeleiding.

 

   

   Rijschool Verkeersopleidingen Nijmegen (VON)

Sinds 2018 werkt Phocas samen met Rijschool Verkeersopleidingen Nijmegen. Phocas ontvangt jaarlijkse sponsoring voor promotie en een bedrag per lid dat bij VON een lespakket afneemt. Rijschool VON is de grootste sponsor van de introductie van Phocas, daarom staat het logo op alle shirts van onze introductie commissie en promoteams.

 

Roeigoedkoop.nl

Sinds 2016 werkt Phocas samen met Roeigoedkoop. Roeigoedkoop biedt Phocas Rowvoxen, megafoons en reparaties daarvan. Met dit geweldige materiaal kunnen onze stuurtjes en coaches hun werk optimaal uitvoeren!

 

Dressme Clothing

Sinds 2018 werkt Phocas samen met Dressme Clothing uit Nijmegen. Phocas bestelt ieder jaar de merchandise bij Dressme en laat Dressme alle ploegen- en commissiekleding bedrukken. Variërend van shirts, truien en jassen tot tassen.

 

Media Mail

Sinds 2015 werkt Phocas samen met MediaMail uit Nijmegen. MediaMail levert ieder jaar al het drukwerk van Phocas. Hieronder vallen onder andere officiële uitnodigingen, jaarlijkse ledenbladen, bladen voor externen en reglementen boekjes.

 

Fysiotherapie Bottendaal

Sinds 2015 werkt Phocas samen met Fysiotherapie Bottendaal uit Nijmegen. Veel leden hebben al kennisgemaakt met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bottendaal. Dankzij deze samenwerking is er een inloopspreekuur voor roeiers.

 

Swapfiets 

Sinds 2017 werkt Phocas samen met Swapfiets Nijmegen. Swapfiets verschaft Phocas een aantal gratis fietsen, die onze leden tijdelijk kunnen gebruiken. Swapfiets levert ook gratis fietsen voor onze bezoekers tijdens onze roeiwedstrijd de Traianus Regatta op de Spiegelwaal.

 

Gents

Sinds 2019 werkt Phocas samen met Gents Nijmegen. Gents biedt onze leden voordelige pakketten aan voor het jaarlijkse gala. Deze pakketten variëren van een 5-delig rokkostuum tot een 9-delig rokkostuum én een smoking. Per pakket gaat er een vast sponsorbedrag naar Phocas.

 

Catering Royale 

Sinds 2017 werkt Phocas samen met Catering Royale uit Nijmegen. Catering Royale is dé catering service van Phocas. Ieder jaar verzorgt Catering Royale twee grote diners op locatie en de barbecuepakketten bij onze roeiclinics. 

 


Altermedia 

Sinds 2017 werkt Phocas samen met Altermedia. Altermedia is al sinds 2000 voortrekker in indoor en outdoor advertising. Onze locaties, de Villa van Schaeck en Botenhuis de Haemel, zijn daarom ook voorzien van toiletreclame van Altermedia.

 

 

Aethon 

Sinds 2019 werkt Phocas samen met Aethon uit Eindhoven. Aethon heeft een groot aanbod van banen in de zorg, het onderwijs of de publieke sector. Via Aethon willen wij onze leden helpen aan een bijbaan of vaste baan!

 

Jongselect

Sinds 2019 werkt Phocas samen met Jongselect uit Utrecht. Via het online platform van Jongselect kunnen onze leden in contact komen met hun toekomstige werkgever. Per aangenomen sollicitant ontvangt Phocas een vast sponsorbedrag.

 


Axios Dragers

Sinds 2018 werkt Phocas samen met Axios Dragers uit Groningen. Axios Dragers biedt studenten bijzonder werk aan: kisten dragen bij uitvaarten. Het werk is erg belangrijk, leerzaam en kent hele flexibele werktijden.  

 

 

AthenaStudies 

Sinds 2015 werkt Phocas samen met AthenaStudies Nijmegen. AthenaStudies biedt tegen gereduceerd tarief tentamentrainingen aan Phocanen. Ook ontvangt Phocas een vast sponsorbedrag per jaar voor het promoten van AthenaStudies. Daarnaast worden door AthenaStudies verschillende vacatures aan onze leden aangeboden.
Ga voor meer informatie naar www.athenastudies.nl

 

 

Aiesec

Sinds 2019 werkt Phocas samen met Aiesec Nijmegen. Aiesec heeft een groot aanbod van vrijwilligersprojecten en professionele stages voor studenten. Daarnaast biedt Aiesec een aantal gratis trainingen per jaar aan Phocas, zoals een acquisitie of sales training. 

 

Selbachs

Sinds 2020 werkt Phocas samen met Selbachs in Nijmegen. Selbachs is onze vaste stamkroeg aan de Lange Hezelstraat buiten onze eigen sociëteit en bied onze leden een extra plek elkaar te kunnen onmoeten. 

Sponsorkliks

Sponsorkliks is de manier Phocas te sponsoren zonder dat het geld kost. Klik op de linker banner, dan ziet u een overzicht van websites die zijn aangesloten (onder andere Bol.com, Thuisbezorgd.nl en Booking.com). Klik op de winkel waar u iets wilt bestellen en Phocas ontvangt automatisch een percentage van uw aankoop, zonder dat u iets kost.