PHOCAS TIJDENS DE INTRODUCTIEWEEK

Ben jij (aankomend) student in Nijmegen en wil je weten wat Phocas te bieden heeft, wij laten het je met alle liefde zien! Kom ons en je medestudenten leren kennen op ons waanzinnige Botenhuisphestival aan de Spiegelwaal, maak je eerste halen in een roeiboot en kom lekker kletsen met Phocanen!
Ook staan we op de activiteiten van de Radboud Universiteit en de HAN voor je klaar om je alles te vertellen over de N.S.R.V. Phocas.

Roeien

Bij Phocas staat roeien op 1. Tijdens de introductieweek kunnen (aankomende) studenten hier laagdrempelig kennis mee maken! Aan de hand van verschillende onderdelen krijgen introlopers uitgelegd hoe roeien nou eigenlijk werkt en mogen ze uiteindelijk ook zelf de boot in.

Los van dat introlopers zelf de boot in kunnen worden er vanuit Phocas meerdere keren per week showboten op het water gelegd. Dit zijn boten met ervaren wedstrijdroeiers die gaan laten zien hoe vet goed roeien er nou eigenlijk echt uit ziet!!
Kortom, bijzijn is meemaken!

Botenhuisphestival

Het Botenhuisphestival is een week lang genieten van al het moois dat Phocas te bieden heeft. Los van de mogelijkheid om met je groepje in de boot te stappen is het ook mogelijk om heel hard te chillen op ons welbekende Botenhuisphestival!
Het festival zal plaatsvinden bij ons botenhuis aan de Spiegelwaal; Het Bastion!

Wat houdt het Botenhuisphestival nou precies in vraag je je misschien af? Op het Bastion hebben wij een heus festivalterrein waarbij je met een bier/fris/wijntje van onze eigen DJ’s kan genieten die de allerlekkerste zomerhitjes zullen draaien. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei activiteiten en zullen er de hele dag Phocanen aanwezig zijn aan wie je al je vragen kan stellen en die je alles over Phocas kunnen vertellen. Los van dat sluiten we de dag af met een echt feestje aan de Spiegelwaal!!

Het Botenhuisphestival duurt van maandag tot en met vrijdag (19-23 augustus), vanaf 11:00 ‘s ochtends tot ‘s avonds laat! Zorg dus vooral dat je lang genoeg de tijd neemt voor een bezoek aan Phocas. Er valt namelijk de gehele dag veel te beleven!

Aanmelden kan per vereniging, per introgroepje, of  per persoon door te mailen naar: secretarisintroductie@nsrvphocas.nl.  

Meld je snel aan want: VOL = VOL!

Eetacties

Liefde gaat door de maag en voor actieve sporters is een goede bodem natuurlijk onmisbaar! Daarom verzorgen we gedurende het Botenhuisphestival iedere dag een lekkere, gezonde, zelfgemaakte (vegetarische) lunch en avondmaaltijd! De lunches en avondmaaltijden (genaamd eetacties) zullen plaatsvinden bij het Bastion, dit kan je dus perfect combineren met een dag genieten op het Botenhuisphestival.

De lunch zal geserveerd worden tussen 12:00-14:30. Een lunchpakket bestaat uit een goed belegd turks brood, stuk fruit en sapje. Dit alles voor €3,50. De eetacties worden geserveerd tussen 18:00 uur en 20:30 uur en zal per dag verschillend zijn. De eetactie zal €6,- per persoon kosten en ook dit is inclusief een consumptie! Voor zowel de lunch als de eetactie werken wij met een volledige aanbetaling vooraf zodat je op de dag snel van eten voorzien kan worden en nog genoeg tijd hebt om te roeien 😉
Aanmelden kan per vereniging, per introgroepje, of  per persoon door te mailen naar: secretarisintroductie@nsrvphocas.nl.  

Meld je snel aan want: VOL = VOL!

Feesten

Hoewel roeien natuurlijk op 1 staat bij Phocas, hebben we ook enige ervaring met het organiseren van vette feesten. De Open Feesten van Phocas worden altijd druk bezocht tijdens de introductieweek en zullen ook dit jaar opnieuw plaatsvinden. Er komen veel leuke dingen aan, houd hiervoor de @roeienbijphocas instagram goed in de gaten! Aanmelden voor de feesten is niet nodig, maar wees er op tijd bij, want vol = vol.