Roeiclinics

Bij Phocas organiseren wij al jaren roeiclinics voor diverse groepen. Of u nu komt met uw collega's, familie of vriendengroep, wij faciliteren voor u de perfecte dag uit. Roeien is een originele combinatie tussen sportiviteit en gezelligheid. Er zal een groep ervaren en enthousiaste leden u begeleiden en de basis van de roeisport aanleren. Zie hieronder de mogelijkheden die wij bieden:

Roeien als groepsactiviteit

Het perfecte sportieve uitje voor uw collega's, vrienden of familie. Lees meer

Bedrijfsroeien

Het trainingsprogramma voor ieder fit en gezond bedrijf. Lees meer

Business Trophy

De bedrijvenroeiwedstrijd waar wordt gestreden om wie zich het fitste bedrijf van Nijmegen mag noemen. Lees meer

Roeien als groepsactiviteit

Vanuit Phocas organiseren wij al geruime tijd roeiclinics voor bedrijven, vriendengroepen en familiedagen. Roeien is een ideale manier elkaar met een leuke sportieve activiteit beter te leren kennen. Het is een echte teamsport waar er goed samengewerkt moet worden om zo snel mogelijk te gaan. U zult tijdens de hele roeiclinic worden begeleid door een ervaren roeier, die u de basisbeginselen van het roeien zal leren. Na alle sportiviteit is er de mogelijkheid te douchen en kunt u ontspannen onder het genot van een drankje. We bieden ook de mogelijkheid tot een luxe barbecue op ons botenhuis.   

Bedrijfsroeien

Bent u op zoek zijn naar een langdurige, sportieve en tevens leuke activiteit voor u en uw collega’s? Dan bent u met het Bedrijfsroeien bij Phocas op het goede adres. Bij het Bedrijfsroeien gaat u samen met een ervaren begeleider een trainingsprogramma opstellen die u samen met uw collega’s kan volgen. Het bedrijfsroeien kunt u beoefenen op elk willekeurig niveau en in de frequentie die u wenst. Als u nog geen ervaring hebt in de roeisport is dit bij ons geen enkel probleem, uw team zal al tijdens de eerste trainingen grote stappen zetten.  Naast de ervaren begeleiding krijgt u tevens boten uit onze moderne vloot tot uw beschikking. Voor en na elke training is er bij ons op het botenhuis alle ruimte voor ontspanning en teambuilding.   

Business Trophy

Sinds 2017 organiseert de Nijmeegse studenten roeivereniging Phocas haar eigen roeiwedstrijd op de spiegelwaal, de VIQTOR DAVIS Traianus Regatta. Elk jaar vindt hier de ‘Business Trophy’ plaats. Een speciaal veld waar bedrijven tegen elkaar strijden om officieel uitgeroepen te kunnen worden tot het fitste bedrijf van Nijmegen. De Business Trophy biedt dus een sportieve uitdaging aan, waar er kan worden gewerkt aan teamwork. De perfecte vorm van een bedrijfsuitje. Aankomend roeiseizoen zal de Traianus Regatta plaatsvinden op medio half april 2021. Hiervoor selecteren wij maximaal 10 bedrijven uit regio Nijmegen om deel te nemen aan onze wedstrijd.   

Heeft u interesse om samen met uw collega’s, vrienden of familie bij ons te komen roeien? Neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

©Juliëtte Breusekers

"Onze roeiclinic was top geregeld! Het roeien was verrassend leuk en we hebben heerlijk nageborreld in de zon op het terras. We zijn erg vriendelijk ontvangen door de roeiers van Phocas. Zeker een aanrader!"

"Na onze roeiclinic met alle collega's gegeten bij Phocas. De BBQ was goed verzorgd en de biertjes stonden koud!"