Introductie HAN

Ben jij student aan de HAN en wil jij van jouw studententijd een onvergetelijke tijd maken? Phocas staat open voor alle studenten in heel Nijmegen. Phocas organiseert veel activiteiten tijdens de introductieweek om de nieuwe HAN studenten te leren kennen. Ben jij intro loper, intro ouder of al student met interesse? Kom dan langs bij de volgende activiteiten:

 

Sportdag 

Tijdens de sportdag staan wij op het RSC om jullie de basics van het roeien uit te leggen op een ergometer. Hier kun je bij ons langskomen om ons te leren kennen, maar natuurlijk ook om te laten zien wie uit de introgroep de sterkste is!

 

Staddag:

Tijdens de Staddag van de HAN organiseert Phocas een leuk spel in de voortuin van onze sociëteit de Villa van Schaeck. Alle introgroepen zijn welkom om bij ons langs te komen en te ontdekken wat Phocas allemaal te bieden heeft.

 

Intromarkt:

Tijdens de intromarkt van de HAN hebben wij natuurlijk ook een eigen plekje. Kom gezellig bij ons langs en maak een praatje met onze enthousiaste promolopers. Stel al je vragen over het roeien, de vereniging en schrijf je ook in!

 

Feest:

Op woensdag 26 augustus organiseert Phocas een 50 cent feest voor alle HAN studenten op onze sociëteit in de Villa van Schaeck. Hier kun je samen met jouw introgroepje tot diep in de nacht feesten en jouw HAN introductie in stijl afsluiten!