Introductie Radboud Universiteit

Phocas organiseert veel activiteiten tijdens de introductieweek om de nieuwe studenten te leren kennen. Ben jij intro loper, intro ouder of al student met interesse? Kom dan langs bij de volgende activiteiten:

Open Roeidagen

Van maandag 17 augustus tot donderdag 20 augustus organiseren wij op ons botenhuis het moment om kennis te maken met de roeisport. Je krijgt een kleine uitleg met de basics van het roeien en gaat een stuk roeien onder leiding van een ervaren Phocaan. Buiten alle sportiviteit om is er alle ruimte voor ontspanning en kun je voor maar € 2,50 een gezonde lunch halen. Dit is de ideale gelegenheid om ons beter te leren kennen en al jouw vragen aan te stellen. Je kunt je hiervoor aanmelden met je introgroepje, maar je mag ook zelf langskomen!

Aanmelden kan via: openroeidagen@nsrvphocas.nl

Eetacties

Tijdens de introductie organiseren wij van maandag t/m donderdag een eetactie, verzorgd door een van onze disputen. Deze vindt plaats in de achtertuin van de Villa van Schaeck in het centrum. Kom gezellig langs met jouw introgroepje en leer hier elkaar en de vereniging beter kennen. 

Aanmelden kan via: eetacties@nsrvphocas.nl

Feesten

Tijdens de introductie wordt er natuurlijk gefeest. Kom langs op onze sociëteit in de Villa van Schaeck en ga door tot in de late uurtjes. Aanmelden hoeft niet voor deze feesten, je kunt zo bij ons naar binnen lopen! Check hieronder de leukste feesten die je niet wilt missen:

Zondag 16 augustus → 50 Cent feest: thema →  Villa van Schaeck

Maandag 17 augustus → 50 Cent feest: thema → Villa van Schaeck

Dinsdag 18 augustus → 50 Cent feest: BOSwandeling → De Fuik

Woensdag 19 augustus → 50 Cent feest: Sportfeest → Villa van Schaeck

Donderdag 20 augustus → 50 Cent feest: thema → Villa van schaeck