Sponsoring Nieuwbouw

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€30.000Raised €2.850 towards the €30.000 target.€2.850Raised €2.850 towards the €30.000 target.
 

Op deze pagina is het mogelijk diverse pakketten te sponsoren voor in het nieuwe botenhuis. De pakketten zijn opgedeeld in drie verschillende categorieën:
Topsport, Ontspanning en Ontwikkeling.

Zo is het mogelijk om zelf te kiezen aan welk aspect van het nieuwe botenhuis u wilt bijdragen.
Door op een van de categorieën te klikken kunt u daar alle producten in die categorie zien. Wilt u liever alle pakketten tegelijk zien? Dan kunt u op deze pagina naar onder scrollen.
Elk pakket is opgedeeld in verschillende prijsklasses:
Brons, Zilver, Goud en Platinum.

U kunt zelf kiezen welke prijsklasse u wilt aanschaffen. In ruil voor uw aanschaf van een pakket komt er een gepersonaliseerd naamplaatje die bij dit pakket te zien zal zijn.  Dit naamplaatje zal dan vermelden dat u mede heeft bijgedragen aan dit pakket. In geval van platinum schaft u in een keer het hele pakket aan en zal u als enige vermeld worden.

Schroom vooral niet om uw oude ploeg, bestuur of andere groepen op te roepen om samen iets aan te schaffen. Bij het afrekenen kunt u doorgeven welke vermelding op het naamplaatje moet komen te staan. 

Voor vragen kunt u mailen naar:
extern@nsrvphocas.nl

Meer weten over de voortgang van de bouw? Klik dan hier.

Hier draagt u bij de topsport. Binnen Phocas hebben we de ambitie om zo hard mogelijk te roeien. Door bij te dragen aan een topsportklimaat kunt u dit faciliteren. Hier vallen onder andere verschillende sportartikelen, de sportruimte en bootstellingen onder.

Klik op "Bekijk producten" om alle pakketen te zien.

Ontspanning

 

Hier draagt u bij aan de ontspanning. Het is na trainingen belangrijk om goed uit te rusten. Verder is Phocas een plek om nieuwe sociale contacten op te doen, ook buiten het roeien. Hier valt een groot deel van de sociëteit onder, onder andere het licht- en geluidsysteem, de keuken en de bar.

Klik op "Bekijk producten" om alle pakketen te zien.

Ontwikkeling

 

Hier draagt u bij aan de ontwikkeling. Binnen Phocas is het voor leden mogelijk om zichzelf niet alleen op roeigebied te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk en intellectueel gebied. Hierbij kunt u denken aan werkplekken van bestuursleden, een digibord en een vergadertafel.

Klik op "Bekijk producten" om alle pakketen te zien.

Alle Pakketten