Sponsoring nieuwbouw Winkel oud

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€30.000Raised €2.850 towards the €30.000 target.€2.850Raised €2.850 towards the €30.000 target.
Welkom in de webwinkel van N.S.R.V. Phocas. U kunt hier kiezen uit verschillende pakketten om te doneren.

De bouw van het bastion is dan nu eindelijk begonnen! Op dit moment wordt er druk gewerkt om eindelijk de langverwachte verhuizing af te ronden en te beginnen aan nieuw tijdperk. Voordat dit zover is moeten nog wel de laatste loodjes worden verricht. En daar kunnen we u hulp bij gebruiken.

Op deze site is het mogelijk om een pakket te sponsoren in ruil voor eeuwige zichtbaarheid in het nieuwe botenhuis. Heeft u jarenlang alle aan wedstrijdroeien gedaan en een grote affectie voor sport? Dan kunt de sportruimte sponsoren en nieuwe aanstormende talenten net dat extra zetje te geven om de top te bereiken. Of heeft u juist meer met de sociëteit en wilt u bijdragen aan nieuwe boxen om de borrels te voorzien van nog beter en mooier geluid? Alles is mogelijk.

Kijk gerust even rond en bepaal welk pakket bij u past. De pakketen zijn opgedeeld in brons, zilver en goud. Mocht u graag het hele pakket willen sponsoren, dan kunt u voor de optie platinum kiezen. En schroom vooral ook niet om uw oude ploeg, bestuur of andere kringen op te roepen om samen iets aan te schaffen. Het gesponsorde pakket krijgt een fysieke naamsvermelding van u als individu, ploeg, (oud-)bestuur of andere mogelijkheid die u kunt doorgeven bij het afrekenen.

Alvast heel erg bedankt voor u bijdrage en we zien u graag terug bij de opening van het nieuwe botenhuis!

Voor vragen kunt u mailen naar extern@nsrvphocas.nl

Resultaat 1–9 van de 28 resultaten wordt getoond