Phocas tijdens de Introductieweek oud

Phocas organiseert veel activiteiten tijdens de introductieweek om de nieuwe studenten te leren kennen. Ben jij intro loper, intro ouder of al student met interesse? We organiseren zowel activiteiten tijdens de introductieweek van de Radboud Universiteit als de HAN. Dus kom langs bij de volgende activiteiten en ontdek wat Phocas jou allemaal te bieden heeft:

Dit jaar zal de introductie er anders uit zien dan andere jaren. We zullen tijdens de online introducties jullie een kijkje geven hoe het is om lid te zijn van Phocas. Daarnaast zullen we dit jaar in de maand september veel open activiteiten hebben voor iedereen die van hun studententijd een onvergetlijke tijd willen maken! Volg ons op Instagram en Facebook en stay tuned!

 
Introductie Radboud Universiteit
 
Open Roeidagen: Van maandag t/m donderdag organiseren wij op ons botenhuis het moment om kennis te maken met de roeisport. Je krijgt een kleine uitleg met de basics van het roeien en gaat een stuk roeien onder leiding van een ervaren Phocaan. Buiten alle sportiviteit om is er alle ruimte voor ontspanning en kun je voor maar € 2,50 een gezonde lunch halen. Dit is de ideale gelegenheid om ons beter te leren kennen en al jouw vragen aan te stellen. Alle activiteiten bij elkaar ben je ongeveer één uur kwijt, maar bijna iedereen blijft langer chillen aan de PhocasBuitenBar. Je kunt je hiervoor aanmelden met je introgroepje, maar je mag ook zelf langskomen! Aanmelden kan via: openroeidagen@nsrvphocas.nl
Eetacties: Tijdens de introductie organiseren wij van maandag t/m woensdag een eetactie, verzorgd door een van onze disputen. Deze vindt plaats in de achtertuin van de Villa van Schaeck in het centrum. Kom gezellig langs met jouw introgroepje en leer hier elkaar en de vereniging beter kennen. Aanmelden kan via: eetacties@nsrvphocas.nl
Feesten: Tijdens de introductie wordt er natuurlijk gefeest. Op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag is iedereen welkom om te escaleren bij ons op de Villa van Schaeck. Op maandag zullen wij een vet feest geven op een externe locatie, die nog wordt bekendgemaakt. Aanmelden hoeft niet voor deze feesten, je kunt zo bij ons naar binnen lopen!
Sportdag: Tijdens de sportdag staan wij op het RSC om jullie de basics van het roeien uit te leggen op een ergometer. Hier kun je bij ons langskomen om ons te leren kennen, maar natuurlijk ook om te laten zien wie uit de introgroep de sterkste is!
Intromarkt: Tijdens de intromarkt van de Radboud universiteit hebben wij natuurlijk ook een eigen plekje. Kom gezellig bij ons langs en maak een praatje met onze enthousiaste Phocanen. Stel al je vragen over het roeien, de vereniging en schrijf je in!
©Juliette Breusekers

.

Introductieweek Hogeschool Arnhem Nijmegen

Sportdag: Tijdens de sportdag staan wij op het RSC om jullie de basics van het roeien uit te leggen op een ergometer. Hier kun je bij ons langskomen om ons te leren kennen, maar natuurlijk ook om te laten zien wie uit de introgroep de sterkste is!

Staddag: Tijdens de Staddag van de HAN organiseert Phocas een leuk spel in de voortuin van onze sociëteit de Villa van Schaeck. Alle introgroepen zijn welkom om bij ons langs te komen en te ontdekken wat Phocas allemaal te bieden heeft.

Intromarkt: Tijdens de intromarkt van de HAN hebben wij natuurlijk ook een eigen plekje. Kom gezellig bij ons langs en maak een praatje met onze enthousiaste promolopers. Stel al je vragen over het roeien, de vereniging en schrijf je in!

Feest: Op woensdag tijdens de introductieweek organiseert Phocas een 50 cent feest voor alle HAN studenten op onze sociëteit in de Villa van Schaeck. Hier kun je samen met jouw introgroepje tot diep in de nacht feesten en jouw HAN introductie in stijl afsluiten!

©Juliëtte Breusekers
©Juliette Breusekers